Om

KLARAASEN.DK

- allround Siberian Huskies

 

HVEM ER VI ?

 

Vi er en familie på 4, der elsker både familielivet og livet med vores slædehunde. Så familien består også af en flok Siberian Huskies.

 

Jens Lorenzen Post har trænet slædehunde og deltaget i konkurrencer siden 2003. Kører ofte C-klasse eller Velo. Vandt DM i C-klassen 2012.

Annette Poulsen Post fik ideen med slædehundene og fik sin første SH i 1999 (Shibba). Deltager ofte i Velo eller Scooter (løbehjulsklassen)

Mads Post har været med i skoven siden han var lille og har prøvet selv at køre slæde. Han er glad for at løbe med en hund i CaniCross for børn.

Niels Poulsen Post har deltaget siden han lå i sin mors mave og er super glad for fart. Han deltager ofte i træning med vogn og til vognløb i børneklassen.

 

Vi er en af de få danske familier med slædehunde, der både har et almindeligt familieliv med børn samtidig med vores hundeliv.

 

Vi bor i Danmark og hvis vi ønsker at se vores hunde udfolde sig under optimale forhold, hvor der både er frost og sne nok til slæde, så sker det ikke ofte nok i den danske vinter.

Vi blev derfor enige om at købe et hus i Sverige - langt nok nordpå til snegaranti i den lange vintersæson.

Huset er beliggende i Värmland, Sverige tæt på den norske grænse. Der er scooterspor i baghaven og området ligger utroligt idyllisk og med dejlige naboer.

Næsten alle vores ferier tager derfor naturligt udspring i huset i Klaråsen.

Copyright 2012 APost© All Rights Reserved