Klaråsen

KLARAASEN.DK

- allround Siberian Huskies

 

KLARÅSEN

Vi har et hus i Klaråsen, Värmland, Sverige, med snegaranti. Det har vi haft siden 2004. Vi købte huset sammen med vores gode ven Anders Larsen. Huset er indrettet med gode faciliteter til hunde, der er pt. 3 hundegårde med hundehuse og en stor hundeskov. Scooterspor direkte fra baghaven og andre scooterspor 200 meter oppe ad vejen . DeVi nyder at være der både sommer og vinter.

Vinter i Klaråsen

Vi kører både med vogn og slæde i Klaråsen. Det er vores eget paradis og både 2- og 4-benede elsker at være deroppe. Ofte er drengene med i slædeposen og vi har også natture på programmet. Der ligger flere hyggelige sheltre, hvor man lige kan nyde pausen i ly for vejret.

 

 

 

 

Sommer i Klaråsen

Billedet taler næsten for sig selv - haven er kæmpestor og god at boltre sig i for drenge og hunde. 2012 blev den nye store hundeskov indviet - det er lige noget der kan bruges. Naturen i haven spænder vidt fra almindelig glæsplæne foran huset, kæmpe søer med over 3 meters dybde i baghaven og masser af blåbærplanter, solbær, hindbær og tyttebær. Der er både birketræer og pil og ege og kæmpe graner. Baghaven får lov til at gro vildt og trimmes når vi er der. Da vi overtog huset, var det prydhave det hele med kæmpe staudebede.

Vi har en andefamilie i haven hver sommer samt vores eget lille egern. Et år havde vi også sjældent besøg af en bæver. Elge har også fundet overnatningsmulighed i haven om vinteren.

Copyright 2012 APost© All Rights Reserved